Ga naar de inhoud
Start » Over Savantis

Over Savantis

Savantis – Blijf ontwikkelen

Ontwikkeling en groei zijn belangrijk voor iedereen. Savantis ondersteunt de ontwikkeling en groei van mensen en bedrijven met producten en diensten op het gebied van educatie, duurzame inzetbaarheid, loopbaanadvies, trainingen, opleidingen en advies. Want: ieder mens verdient het om met plezier te leren en te werken. En elk bedrijf verdient vakbekwaam personeel dat het beste uit zichzelf haalt.

Wat je rol ook is, bij Savantis draag je bij aan de ontwikkeling van anderen én blijf je jezelf ontwikkelen, elke dag opnieuw.

Onze vakgebieden

Savantis zet zich in binnen verschillende vakgebieden. Zo zijn we actief binnen onderwijs en examenstrainingen en opleidingen en beleid en subsidies. Binnen welk vakgebied kan jij het verschil maken?

Pas jij bij Savantis?

people

Maatschappelijk betrokken

plant

Blijven ontwikkelen

teamwork

Goede arbeidsvoorwaarden

quality-of-life

Gepassioneerde collega's

Stuur een open sollicitatie

Denk jij het verschil te kunnen maken bij Savantis, maar hebben we net niet die baan vrij waar jij naar op zoek bent? Stuur een open sollicitatie en overtuig ons waarom wij de perfecte match zijn voor elkaar.

Solliciteren bij Savantis – Zo werkt het

Een goede voorbereiding is het halve werk! Lees alles over solliciteren bij Savantis en over hoe ons sollicitatieproces verloopt.

Savantis maakt deel uit van een breed netwerk

Savantis maakt deel uit van een uitgebreid netwerk aan mensen en organisaties in het onderwijs, het bedrijfsleven en bij de overheid. Door verschillende werkzaamheden en samenwerkingen blijf je als medewerker van Savantis op de hoogte van ontwikkelingen en vernieuwingen binnen de branche.