Meteen naar de inhoud
Start » Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Dit kun je verwachten

Ben je van plan te solliciteren bij Savantis, dan is dit hoe jouw sollicitatieprocedure kan verlopen. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen laten we je binnen 2 weken weten of we met je verdergaan in deze procedure. Zien we raakvlakken tussen jou en Savantis dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Na de kennismaking bepalen we of je uitnodigen voor een selectiegesprek met de leidinggevende van jouw afdeling. Kom je daar goed doorheen, dan is het tijd om te onderhandelen over de arbeidsvoorwaarden. Onderhandelingen achter de rug? Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je komt in dienst bij Savantis en kan je gaan voorbereiden op je eerste werkdag.

Zo werkt het

people

Sollicitatie

plant

Selectie

teamwork

Op gesprek

terms-and-conditions

Voorwaarden

work-from-home

Indiensttreding

Sollicitatie checklist

Voordat je solliciteert op een vacature is het belangrijk dat je profiel goed aansluit op openstaande functie. Kun jij het onderstaande allemaal bevestigen? Solliciteer dan direct.

  • Ik heb de juiste beschikbaarheid voor de vacature.
  • Ik kan goed invulling geven aan de openstaande vacature.
  • Ik herken mezelf in de missie en visie van Savantis.
  • Ik heb de Savantis arbeidsvoorwaarden gelezen.

Actuele vacatures

Kom ook
werken bij Savantis

Wil je graag bij Savantis werken, maar is er geen vacature op jouw vakgebied? Stuur dan een open sollicitatiebrief met je CV.

Stage
Marketing & Communicatie
Tijdens deze veelzijdige stage ben je medeverantwoordelijk voor de marketing van Savantis in de breedste zin van het woord.
Master- of bachelorstage Onderwijskunde
Op zoek naar een uitdagende stage voor je opleiding Onderwijskunde? Savantis heeft altijd stageplekken beschikbaar.

Stuur een open sollicitatie

Denk jij het verschil te kunnen maken bij Savantis, maar hebben we net niet die baan vrij waar jij naar op zoek bent? Stuur een open sollicitatie en overtuig ons waarom wij de perfecte match zijn voor elkaar.