Ga naar de inhoud
Start » Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame Inzetbaarheid

Aandacht voor jou

Wij zijn ervan overtuigd dat we met tevreden medewerkers het beste resultaat halen. Plezier in je werk en een mooie balans tussen werk en privé helpen je om je werk met plezier te blijven doen. We houden zoveel mogelijk rekening met je wensen in de verschillende fasen van je loopbaan. We willen samen met jou groeien, want als jij groeit, groeien wij ook. Om dit succesvol te doen zijn we betrokken bij je gezondheid en besteden we aandacht aan de voldoening die jij uit je werk kunt halen.

Wat heb jij nodig om het werkplezier te behouden? Hoe blijf je gezond en fit? En wat kunnen wij hierin betekenen voor je? Dat zijn vragen die we jou en onszelf regelmatig stellen. Door je wegwijs te maken helpen we je waar we kunnen en waar het nodig is.

Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen?

Bij Savantis krijg je de kans om te werken aan je ontwikkeling, te groeien en om jezelf te ontdekken. We proberen je zo goed mogelijk te ondersteunen om het beste uit jezelf te halen. Zo wordt jij beter in wat je doet, en kun je anderen nog beter van dienst zijn met je kennis en kunde. Doordat je dagelijks veel opsteekt van je werk voor Savantis blijf je investeren in je carrière. Jij bent verantwoordelijk voor je groei, wij zorgen voor de juiste route. En komt er onderweg een moment dat je toe bent aan een volgende stap, ook dan ondersteunen we je.

Een helder vooruitzicht

De krapte op de arbeidsmarkt, vergrijzing, globalisering, circulair ondernemen. De nieuwe wereld vraagt naar aanpassingsvermogen en vooral flexibiliteit van ons en onze werknemers. De vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid vragen naar duurzame oplossingen en een 360° aanpak. Onze medewerkers krijgen bijvoorbeeld regelmatig persoonlijke rapporten met inzichten en tips om met plezier te werken en inzetbaar te blijven. Zo weet je wat je aan elkaar hebt. Nu én in de toekomst.

Wij vinden het belangrijk om een groot gedeelte van de 50-plussers binnen de organisatie na te laten denken over hoe zij op een gezonde, veilige en plezierige manier door kunnen blijven werken tot aan het pensioen zonder een ‘opgebrand’ gevoel te hebben.

Ronald van Driel, directeur