Meteen naar de inhoud
Start » Missie & Visie

Missie & Visie

Savantis verbindt

Ben jij klaar voor de uitdagingen van morgen? Sinds onze oprichting verbinden wij mensen en organisaties die zich met elkaar kunnen ontwikkelen, want samen doe je dat sneller én beter dan ieder voor zich. Savantis helpt op het gebied van onderwijs, vakmanschap en duurzame inzetbaarheid. Dat doen we in samenwerking met sectoren, scholen, bedrijven en deskundigen.

Ontwikkelen zit in ons DNA

Bij alles dat Savantis doet speelt het woord ‘ontwikkelen’ een rol. Het ontwikkelen van leermiddelen. Het ontwikkelen van vakmanschap. Het ontwikkelen van instroombeleid. Het ondersteunen van loopbaanontwikkeling en het ontwikkelen van plannen ter bevordering van duurzame inzetbaarheid.

Savantis werkt aan vakgericht beroepsonderwijs, goede leermiddelen en gecertificeerde examens. Voor werknemers zorgen we voor trainingen en loopbaanondersteuning. En ondernemers adviseren we over de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. We zijn goed in het verbinden van organisaties, mensen en belangen.

Onze samenwerkingspartners rekenen op de inbreng van onze kennis, jarenlange ervaring en creativiteit bij het opstellen van plannen en bereiken van resultaten. Wij weten als geen ander dat meerdere wegen naar de juiste uitkomst kunnen leiden. We verkennen samen de mogelijkheden en zullen ons laten drijven door de gewenste uitkomst. We delen daarbij graag onze kennis en ervaring met elkaar.

Zo handelen wij

safety

Betrouwbaar

We zijn integer, hulpvaardig en transparant – naar onze klanten en naar elkaar. Afspraken komen we na. Kunnen we niet aan een verwachting voldoen, dan communiceren we daar helder over. Uren en kosten maken we inzichtelijk en iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen handelen.

handshake

Verbindend

We mobiliseren bedrijven en scholen om samen doelen te bereiken. Daarvoor zetten we onze kennis en ervaring creatief in. We leggen verbindingen, stimuleren betrokkenheid en motiveren samenwerkingspartners tot duurzame relaties.

wrench

Ondernemend

We tonen initiatief en verantwoordelijkheid. We zoeken kansen voor onze samenwerkingspartners en zetten die om in doelgerichte acties. Daarbij denken we verder dan de opdracht. Met betrokken partijen op het netvlies en marktgericht waar het kan.

innovation

Innovatief

Nieuwe ontwikkelingen en behoeftes krijgen we snel boven tafel. Durven daarmee aan de slag te gaan. We laten ons niet beperken tot traditionele vormen, maar betreden graag nieuwe wegen. Nieuwe wegen die leiden tot modern vakmanschap dat klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.

Savantis maakt deel uit van een breed kennisnetwerk