Meteen naar de inhoud
Start » Stage Onderwijskunde

Stage Onderwijskunde

Vacature Stage Onderwijskunde

Niveau

Master/ Bachelor

Uren

Min. 24 uurE.

Contract

Stagecontract

Salaris

Stagevergoeding

Op zoek naar een uitdagende stage voor je opleiding Onderwijskunde? Savantis heeft voor een bachelor- of masterstudent een stageplek beschikbaar. Tijdens deze stage ga jij met diverse onderwijskundige thema’s aan de slag.

Bij Savantis wordt projectmatig gewerkt. Dit betekent dat wij korte en langlopende projecten kennen waarbinnen mensen vanuit verschillende afdelingen én externe organisaties (scholen en bedrijven) multidisciplinair met elkaar samenwerken. Savantis vindt het belangrijk om onderwijskundigen in spe tijdens hun stage veel praktijkervaring op te laten doen. Daarom zullen we in overleg met jou enkele projecten selecteren waarin je mee kunt draaien in een projectteam.

Wat ga je doen?

Aan jou de taak om samen met de projectleider de gewenste producten mede te ontwikkelen en af te stemmen op de behoeften van de doelgroepen (studenten en docenten), de onderwijskundige visie van Savantis en de mogelijkheden van de online leeromgeving Studeo.

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van lesmateriaal voor een groot aantal beroepsgerichte en meer algemene keuzedelen. Samen met een van de onderwijskundigen ga je dit folio en online lesmateriaal ontwikkelen en passende afbeeldingen en eventueel instructievideo’s selecteren.

Vmbo: Savantis ontwikkelt ook lesmateriaal voor het vmbo. Hieraan meewerken is ook een van de mogelijkheden.

Examens: bij iedere opleiding en keuzedeel hoort een afsluitend examen. Ook hieraan ga je een bijdrage leveren.

Afdeling

Savantis Onderwijs & Examens

Je wordt teamlid bij de afdeling Onderwijsproducten en Examens. Dit team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onderwijskundige en examenproducten en –diensten, de Exameninstelling Savantis en de educatieve Uitgeverij van Savantis. Je kunt hierbij denken aan opleidingsprogramma’s, lesmateriaal en examens voor mbo- en vmbo opleidingen en cursussen voor werknemers en werkgevers.

Wat heb jij nodig?

Jouw bagage voor deze functie:

Je bent geïnteresseerd is in het middelbaar beroepsonderwijs

Je bent leergierig, creatief, enthousiast en communicatief vaardig is

Je vind het leuk vindt om te schrijven

Je kan goed zelfstandig kan werken.

Ik wil solliciteren

Contactpersoon vacature: L. van Stenus, te bereiken via 0653854394.

Gebruik het formulier op deze pagina of stuur je CV en motivatiebrief naar po@savantis.nl.

Ik ga akkoord met het ontvangen van updates over eventuele nieuwe vacatures